Over KozijnenFinancieren

Kozijnenfinancieren is een grote onafhankelijke tussenpersoon en is specialist op het gebied van consumptief krediet, hypotheken en verzekeringen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almelo maar we zijn in heel Nederland actief. Niks geen dure kantoorpanden of sponsorcontracten. Ons doel is om lenen zo goedkoop en efficiënt mogelijk voor u te maken. Naast de mogelijkheid om via deze site informatie over leningen en hypotheken te krijgen en een vrijblijvende offerte aan te vragen, kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Zodra wij inzicht hebben in uw persoonlijke situatie en blijkt dat u voor een lening in aanmerking komt, kunt u zelf bepalen hoe wij contact hebben, telefonisch, per e-mail of per post. U kunt dus thuis alles rustig op uw gemak vergelijken en zelf beslissen.

Kozijnenfinancieren werkt met veel grote geldverstrekkers samen, en kan u daarom altijd een zeer lage rente aanbieden, mét natuurlijk uitstekende voorwaarden. Of u nu voor het eerst een lening wilt sluiten of uw huidige lening goedkoper wilt maken, Kozijnenfinancieren staat voor u klaar!

Kozijnenfinancieren handelsnaam van Geldplatform & Hypotheek Garant BV.
Door onze manier van werken hebben we veel tevreden klanten, die al langere tijd via Kozijnenfinancieren leningen aanvragen.

  • Kozijnenfinancieren is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12017571.

Met onze vergunning mogen wij bemiddelen en/of adviseren in:

  • Consumptief krediet
  • Hypothecair krediet
  • Levensverzekeringen
  • Schadeverzekeringen

Verkoop op afstand
Op producten waarin Kozijnenfinancieren bemiddelt en die u per post afsluit (waarover uitsluitend schriftelijke en geen mondelinge, ook geen telefonische, contacten zijn geweest) zijn geen andere algemene voorwaarden van toepassing. Wel geldt voor deze producten een speciale garantie. Indien u niet tevreden bent over het afgesloten product, dan heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst ongedaan te maken. U hebt daarvoor 14 kalenderdagen de tijd vanaf het moment dat u zowel de door uzelf als door de maatschappij ondertekende overeenkomst thuis hebt ontvangen. U kunt de overeenkomst ongedaan maken door het sturen van een aangetekende brief aan de maatschappij waarmee u de overeenkomst bent aangegaan.

Bemiddelen of Adviseren
Als tussenpersoon of bemiddelaar is Kozijnenfinancieren erop gericht een overeenkomst tot stand te brengen inzake financiële producten tussen consumenten en aanbieders (verzekeringsmaatschappijen, hypotheekverstrekkers enz.).

Kozijnenfinancieren kan daarbij een advies verstrekken. Bovendien kan Kozijnenfinancieren de aanbieder assisteren bij het beheer en de uitvoering van dergelijke overeenkomst en desgewenst, bijvoorbeeld bij verzekering, behulpzaam zijn bij het indienen van een claim bij de betrokken aanbieder.

Onze relatie met banken en verzekeringsmaatschappijen
Voor het afsluiten van kredieten en verzekeringen werkt Kozijnenfinancieren samen met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde financiële instellingen (banken en verzekeringsmaatschappijen). Uit de aanbiedingen van de financiële instellingen selecteren wij de aanbieding die voor u het meest voordelig is. Wij zijn volledig vrij in onze bemiddeling en hebben geen enkele contractuele verplichting om voor u te bemiddelen bij de financiële producten van bepaalde banken of verzekeraars. Mogelijk hebben andere aanbieders ook producten die geschikt voor u zijn. Naar deze informatie moet u zelf op zoek gaan.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële product.

Contact
U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00
Op het volgende telefoonnummer: 0546 645518 en online 7 dagen per week e-mail: info@geldplatform.nl

Offerte-kozijnenfinancieren

Wilt u graag meer informatie ontvangen over een financiering of over kozijnen? Dan kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande optie’s te kiezen. Wij helpen u dan graag verder!

Nieuwsbrief aanmelden